Vanja Simonsens fikk tre nye kjøkken fra Focus Interiør

Da Vanja Simonsen skulle bygge et nytt hus med hele tre nye kjøkken i 2013, bestemte hun seg for å velge Focus Interiør som sin kjøkkenleverandør. I dag er hun fremdeles like fornøyd med kjøkkenet hun fikk levert, og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av leverandør.

– De leverer kvalitet


Simonsens husdrøm, en enebolig med to utleiedeler, kunne ikke bli komplett uten stilrene kjøkken av høy kvalitet. Etter å ha vært innom fire–fem andre kjøkkenleverandører, falt valget på Focus Interiør. 


– Jeg valgte dem fordi de leverer kvalitet. Det var noe jeg visste på forhånd, forteller Simonsen.


Da prosjektet kom i gang, forstod hun at Focus Interiør kunne levere langt mer enn produkter av høy kvalitet.


– Jeg fikk kjempegod hjelp til å tegne! Jeg leverte plantegningene av mitt nye hus til dem og så hjalp de meg med å finne gode løsninger, forteller Simonsen.

En løsning som traff hjertet


Noe av det Simonsen satte mest pris på i prosessen med Focus Interiør, var det at de forstod hva slags stil hun hadde og hva slags løsninger hun ville like.


– Jeg kom dit med så å si ingenting, bare en tanke om at jeg kanskje hadde lyst på en øy på hovedkjøkkenet og at kjøkkenene i utleiedelene skulle være funksjonelle med ordentlige matlagingsmuligheter. De hjalp meg med å finne gode løsninger som svarte til mine forventninger, forteller hun.

Godt samarbeid og god service


I og med at Simonsen kom til Focus Interiør med helt blanke ark, var det viktig for henne at de som leverandør kunne komme med gode løsningsforslag og at de var enkle å samarbeide med. Hun hadde også behov for en samarbeidspartner hun kunne drøfte idéer med.


– Samarbeidet med Focus har vært veldig godt. Virkelig. Når jeg skulle bygge tre helt nye kjøkken, var det også veldig viktig for meg at de kunne komme opp til huset mitt og hjelpe meg med å måle sånn at alt ble riktig med en gang, forteller Simonsen.

– Det manglet ingenting


Simonsen kan ikke sette fingeren på et eneste problem eller utfordring som ikke ble løst på en smidig måte.


– Alt ble levert som avtalt, både når det gjelder pris og kvalitet, forteller hun.


Når det er sagt tenker Simonsen seg litt om, og legger til:


– Jeg kunne jo ha sagt at hvis det var noe jeg manglet så kunne jeg bare ha dratt dit og hentet det, men det var jo sånn at jeg ikke manglet noe som helst. Kjøkkenet ble levert helt ferdig på én dag.

Varme anbefalinger


Avslutningsvis konkluderer Simonsen med at hjelpen hun har fått fra Focus Interiør har vært viktig for henne i byggeprosessen, og at hun har stor tro på at de også vil kunne hjelpe andre i samme situasjon.


– Jeg har anbefalt Focus Interiør mange ganger og kommer til å gjøre det igjen. Også til de som skal bygge noe nytt. I en sånn prosess er det veldig mange valg som må tas, og da er det så fint å ha noen man kan snakke med og spørre om råd. Bare det å finne ut av hva slags stil man egentlig har, er vanskelig. De i Focus kan hjelpe til med dette, avslutter hun.