Hanne Storteig fikk luksuriøst bad fra Focus Interiør

Hanne Storteig og familien byttet ut badet i boligen hvor de har bodd de siste 30 årene med en flunkende nytt bad fra Focus Interiør. Det nye badet er lekkert, moderne og gir en deilig følelse av hverdagsluksus. For familien var leveransen og samarbeidet med Focus Interiør så smertefritt at det var en selvfølge å bruke samme leverandør da de senere skulle ha nytt kjøkken.

Bad kjøpt på auksjon


Det nye badet til Storteig kom inn i hjemmet på en litt uventet måte. En helg i desember arrangerte Focus Interiør auksjon hvor de solgte noen av sine produkter. På denne auksjonen var det at drømmebadet til Storteig plutselig dukket opp, og da var hun ikke sen med å ta en avgjørelse.


– Det var på mange måter litt tilfeldig at det ble akkurat det badet, men da vi så det på auksjon, slo vi til. Det nye badet er ganske lekkert med toppmontert vask, benkeplate i eik og fronter i tre, forteller Storteig.

Viktig å velge en lokal aktør


Selv om det var tilfeldig at det ble nettopp dette badet på akkurat dette tidspunktet, var det ikke tilfeldig at Storteig valgte en lokal aktør.


– Det føltes riktig for oss å velge et lokalt firma som leverer produkter av høy kvalitet, så vi hadde nok valgt Focus når vi skulle friske opp badet uansett, sier hun.

Krevde spesialtilpasninger


I og med at Storteig kjøpte baderomsmøblene på auksjon, var hun litt usikker på hvor godt de ville passe inn på hennes eksisterende bad. Benkeplaten som ble solgt på auksjon hadde en bestemt vinkel slik at den kunne bli plassert i et hjørne. Storteig var sikker på at det ville passe med målene, men usikker på om det ville være den beste løsningen.


– Vi kom frem til at vi ønsket å endre vinkelen på benkeplaten for å tilpasse møbelet til vårt bad. Det innebar en speilvending av benkeplaten slik at vinkelen kom på motsatt side. Da tok vi bare med oss benkeplaten til fabrikken og så endret de hjørnet der. Det er jo fordelen med at de er lokale og en kvalitetsleverandør, da lar slike endringer seg gjøre, forteller Storteig.

Monterte baderomsmøblene selv


Storteig valgte å montere baderomsmøblene selv. Takket være den høye kvaliteten og det at produktene ikke leveres flatpakket, var dette en overkommelig jobb for henne og familien.


– Det var en fordel for oss som kunde at det var enkelt å montere. Når skapene ikke kommer flatpakket, så var det jo bare for oss å feste det på veggen. Dette var en løsning som passet oss veldig godt, forteller hun.

Problemfritt samarbeid


Storteig har ikke annet enn positivt å fortelle om samarbeidet med Focus Interiør.


– Samarbeidet har vært veldig lett. Du får alltid kontakt med både fagfolkene som utfører jobben og de som sitter på kontoret og tegner. Det er veldig kort vei til de som jobber i fabrikken, og i alle ledd, egentlig, forteller hun.


Opplevelsen Storteig sitter igjen med etter å ha fått levert nye baderomsmøbler fra Focus Interiør er den at de leverer produkter av kvalitet, at de er fleksible og at enkeltdeler kan leveres raskt dersom det er behov for det.


– For oss var det viktig at vi kunne få ting justert underveis. Hos Focus kan det meste av spesialtilpasninger ordnes, og det er mulig å bestille enkeltdeler ved behov. Dette er jo noen av fordelene ved å velge en lokal aktør som leverer produkter av så høy kvalitet, forteller Storteig.


Til sommeren skal Focus Interiør også levere et flunkende nytt kjøkken til familiens nye leilighet.