Om oss

Historien om Focus Interiør begynte i 1964 under navnet Målselv Møbler. De første årene produserte fabrikken alt fra stuemøbler til tømmerhytter og kjøkkenløsninger. Utover 1970-tallet gikk man over til å bli en mer strømlinjeformet leverandør av kjøkkenløsninger. I 1989 ble Focus Interiør slik vi kjenner det i dag etablert som selskap og som varemerke.


Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg? Kontakt oss her for en uforpliktende og hyggelig samtale med en av våre medarbeidere.

Dyktige medarbeidere


I dag består Focus Interiør av 15 dyktige medarbeidere fordelt på produksjon, salg, ordre og økonomi. Sammen leverer vi kvalitetsprodukter til både privat- og proffmarkedet. Vi har kort leveringstid og kan tilby god service for både små og store prosjekter.

Lokalt produserte produkter


Focus Interiør holder til i Målselv kommune i Troms. I tillegg til vårt lokale marked leverer vi skreddersydde kjøkken, bad- og garderobeløsninger over hele landet fra Østfold i sørøst til Vadsø i nordøst. I disse dager bygger vi i tillegg ut vårt produksjons- og distribusjonsnett, slik at vi kan levere enda flere løsninger til våre kunder på Østlandet.


Her finner du en rekke inspirerende bilder av noen av våre kjøkkenløsninger.


I dag produseres alle våre Focusinnredninger ved vår fabrikk i Målselv. Det at vi produserer alle våre møbler selv, gir oss også stor fleksibilitet, og gjør at vi har mulighet til å skreddersy løsninger som passer optimalt hjemme hos deg. Dermed kan vi tilby deg kortreiste og lokalt produserte møbler av svært høy kvalitet, samt skreddersydde løsninger, uansett hvor i landet du befinner deg.


Vi tilbyr unike baderomsmøbler med høy kvalitet. Se flere bilder av våre møbler til badet her.

Service og responstid


En av våre største styrker er vår gode service og korte responstid. Takket være våre dyktige medarbeideres gode omstillingsevne kan vi tilby våre kunder kvalitetsprodukter, spesialtilpasninger og enkeltdeler på kort tid dersom det skulle være behov for det. 


I tillegg til bad- og kjøkkenløsninger, kan vi også tilby skreddersydde garderobeløsninger med en rekke valgmuligheter. Se noen bilder av vårt store utvalg her.

God kundeservice kommer først


Vårt overordnede mål er at du som kunde skal sitte igjen med et produkt som svarer til dine høye forventninger. I produksjons- og leveranseprosessen skal vi i tillegg ha levert vårt ytterste hva gjelder service. Vi opererer i en bransje med mange aktører og konkurrerer på både pris og kvalitet, men når det gjelder service stiller vi i en helt egen klasse.


Skal du pusse opp badet, kjøkkenet eller garderoben? Vi hjelper deg gjerne med å finne den aller beste løsningen for nettopp din bolig. Kontakt oss her for mer informasjon.