Våre kjøkkenløsninger designes og produseres lokalt i vår egen fabrikk i Målselv kommune. Vi har lange tradisjoner med å levere produkter av høy kvalitet og kan tilby kundeservice i særklasse. Uansett hvilke behov du har, kan du finne kjøkkenløsningen som er perfekt til ditt hjem eller til ditt prosjekt.


Ønsker du deg nytt kjøkken? Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss her for mer informasjon.

Skreddersydde løsninger

I og med at vi produserer alle våre møbler selv, står vi fritt til å tilby våre kunder unike skreddersydde løsninger som er spesielt tilpasset deres kjøkken. Årlig leverer vi en rekke slike kjøkkenløsninger og har derfor gode rutiner som gjør det mulig for oss å levere tilpassede løsninger på kort tid.

Vi har også lang erfaring med å tegne og designe helt nye kjøkkenløsninger. Det eneste du trenger å gjøre er å komme til oss med en plantegning av din bolig, så finner vi en optimal løsning. Dersom du ønsker det, kan vi også komme hjem til deg på en befaring og lage et forslag til løsning ut ifra dette.


Vanja Simonsen fikk spesialdesignet tre ulike kjøkken til sin nye bolig, og er strålende fornøyd med resultatet. Se bilder og les mer om hennes erfaringer med Focus Interiør her.

Stort utvalg

Vi kan levere alt fra sofistikerte, klassiske kjøkken i heltre til minimalistiske kjøkken med et moderne uttrykk. I vårt sortiment har vi over 3 000 ulike farger som du som kunde kan velge mellom når du bestiller et kjøkken hos oss, uten at det koster noe ekstra.


Vil du se bilder av et utvalg av kjøkkenene kan levere? Her finner du en rekke inspirerende bilder.

Høy kvalitet og god service

Produktene vi leverer har svært høy kvalitet og holder seg i mange, mange år slik at du ikke trenger å bekymre deg for ditt kjøkkens levetid. Det kan imidlertid hende at du, etter 20 år med samme kjøkken, ønsker en oppfriskning av boligen din. Da kan vi lakkere om frontene på kjøkkenet ditt. Dette kan vi gjøre fordi produktet i seg selv holder så høy kvalitet og slites lite over tid.

Kontakt oss gjerne

Trenger du et nytt kjøkken? Vi står klare til å hjelpe deg med å planlegge og designe ditt nye kjøkken. Kontakt oss her for en uforpliktende og hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.