Med en garderobe av høy kvalitet kan du utnytte plassen i din bolig optimalt. Vi designer og produserer garderobeløsninger for alle behov i vår fabrikk i Målselv kommune i Troms. Alle løsningene vi leverer kan spesialtilpasses din bolig og dine personlige preferanser.


Har du en eldre garderobeløsning som ikke lenger svarer til dine behov? Vi spesialdesigner en garderobeløsning til deg. Kontakt oss her for mer informasjon.

Tre ulike løsninger

Vi har levert lokalt produserte produkter av høy kvalitet til hele landet i en årrekke. Erfaringen har gitt oss nyttig kunnskap om ulike behov. Derfor består vårt sortiment av tre ulike garderobeløsninger som dekker ethvert behov. Hver og en av våre løsninger kan leveres med en rekke ulike fronter og profiler. Velg mellom

  • enkle garderobeløsninger

  • spesialtilpassede løsninger

  • skyvedørsgarderobe


Vårt rimeligste alternativ er en enkel garderobeløsning med skapdører og hyller. Dette er løsningen for deg som ønsker en klassisk garderobe av svært høy kvalitet. Utover dette kan du få spesialtilpassede garderobeløsninger med et stort utvalg av farger og materialer, samt mulighet for integrerte speil. I tillegg leverer vi moderne skyvedørsgarderober som også kan skreddersys dine behov og for eksempel brukes til å lage et luksuriøst walk-in-closet.

Velg kvalitet og service

Når du skal pusse opp din gamle eller bygge en ny garderobe, bør du velge en løsning av høy kvalitet fra en leverandør som kan tilby god service. Med gode garderobeløsninger kan du optimalisere plassutnyttelsen i din bolig og gjøre det langt enklere å opprettholde et ryddig hjem.

Kontakt oss gjerne

Er du lei av garderobeløsninger som ikke utnytter plassen hjemme hos deg optimalt? Vi har løsningen! Kontakt oss her for en hyggelig og uforpliktende samtale som hvordan vi kan hjelpe deg.