Vi kan tilby et stort og variert utvalg av baderomsmøbler som passer enhver stil og smak. Møblene skreddersys til ditt eksisterende eller planlagte baderom, og tilpasses dine unike behov. Vi har lange tradisjoner med å levere baderomsløsninger til fornøyde kunder, og tar gjerne fatt på flere spennende utfordringer. Hos Focus Interiør åpner det seg et hav av muligheter for deg som skal bygge nytt eller pusse opp eksisterende baderom.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg? Kontakt oss her for mer informasjon.

Enormt utvalg til badet

I likhet med vårt store utvalg av kjøkkenløsninger, kan vi også tilby et stort utvalg av ulike fronter og profiler til baderommet. Dermed kan du tilpasse dine baderomsmøbler til din personlige smak og kombinere fronter, benkeplate, speil, vask og armatur etter egne preferanser. Alle møbler vi leverer produseres på vår lokale fabrikk, og kan leveres på kort tid.

Vil du se flere inspirerende bilder av baderom fra Focus Interiør? Her finner du et lite knippe baderomsmøbler fra vårt store utvalg.

Spesialtilpass baderommet

En stor fordel med lokalproduserte baderomsmøbler er muligheten for å tilpasse løsningen til din bolig og dine unike behov. Før vi går i gang med arbeidet, setter vi oss gjerne ned sammen med deg og planlegger ulike løsningsforslag. Vi kan også komme hjem til deg på befaring eller lage et forslag basert på plantegninger av din bolig.

Hanne Storteig har kjøpt sine baderomsmøbler fra Focus Interiør på auksjon og fikk benkeplaten tilpasset sitt baderom. I dag er hun storfornøyd med badet sitt. Se bilder og mer her.

Service med et smil

Når vi produserer baderomsmøbler velger vi ingen kjappe løsninger. Alt vi leverer er av høyeste kvalitet og har lang levetid. Dersom du skulle ha behov for justeringer, mindre endringer eller separate enkeltdeler, kan vi få dette utført på kort tid. Hos oss får du lokalt produserte kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser og enestående service med et stort smil.

Kontakt oss for mer informasjon

Lever du med et eldre bad og ønsker fornyelse? Vi hjelper deg gjerne med å finne løsningen som passer deg. Kontakt oss her for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.